Verbeter je communicatie en interactie met NLP

Wij steunen organisaties bij de communicatie met burgers en bedrijven.

sub-header

Coaching

Ben je leidinggevende binnen het werkveld van Vergunningen, Toezicht & Handhaving? Dan is het interessant om te weten dat de Handhavingsacademie de afgelopen jaren veel collega's en medewerkers door middel van coaching heeft begeleid. Zowel in hun persoonlijke ontwikkeling als bij het verbeteren van communicatie- en gedragsvaardigheden. Wij zetten in op verbreden van deze dienstverlening met een coach die uit het VTH werkveld afkomstig is.

Waar lopen jouw werknemers tegen aan?

Geef je leiding aan vergunningverleners, toezichthouders, boa’s of handhavers en merk je weleens dat het werk hen teveel wordt? Vinden zij het lastig om met weerstand of agressief gedrag om te gaan? Vinden ze het moeilijk om hun grenzen aan te geven? Krijgen ze sommige dingen gewoon niet voor elkaar? Wees gerust, het zijn ook maar mensen, wat zeker niet betekent dat zij niks aan hun situatie kunnen veranderen. Het is dan hoog tijd om er wat aan te doen. Gewoon, omdat het kan!

Je hebt het al in huis!

Misschien ken je dat wel, dat je iets in huis hebt maar het eenvoudigweg niet meer kunt vinden omdat je het al een hele tijd niet hebt gebruikt. Voor werknemers die tegen problemen aanlopen in hun werkzaamheden is het belangrijk dat ze gaan zien dat zij zelf de oplossing voor hun probleem zijn. Daarmee bedoelen we dat zij alle kwaliteiten al ‘in huis’ hebben om hun problemen te overwinnen. Het enige wat ze nodig hebben is die extra hulp om dat wat ze in huis hebben weer terug te vinden. Deze hulp biedt de Handhavingsacademie aan jouw werknemers in de vorm van persoonlijke coaching.

Wat is coaching?

Coachen is een proces van samen onderzoeken, reflecteren en bewust worden. Dat betekent dat je gaat zien wat jou belemmert om dat te doen wat je zo graag wil. Doorgaans zit die belemmering opgesloten in je manier van denken, gewoontes en patronen die je hebt ontwikkeld of je onbewuste waarden en overtuigingen. Als je je bewust wordt van waar jouw belemmeringen zitten, dan kun je ermee gaan werken. Coaching is er op gericht je gedrag te begrijpen in de context van het ‘hier en nu’ en je gedrag te verbeteren voor in de toekomst.

Hoe gaat dat?

Wij bieden een professioneel opgeleide coach die zelf ook 15 jaar heeft gewerkt in toezicht en handhaving. Dus hij weet waar jouw werknemer vandaan komt. We starten elk traject met een vrijblijvende kennismaking gevolgd door een aanbieding. Als het goed voelt voor beide partijen en je bent akkoord met de aanbieding gaan we aan de slag. In ongeveer zes gesprekken van 90 minuten brengen we de specifieke coachvraag in beeld, werken we aan het helder krijgen van de belemmeringen, nemen we deze belemmeringen weg en (her)activeren we hulpbronnen zoals bijvoorbeeld zelfvertrouwen, kracht en ontspanning. Zo beweegt jouw werknemer in snel tempo van zijn of haar huidige situatie naar de door hem of haar gewenste situatie. Tussen de sessies door wordt er gereflecteerd op het denken, voelen en handelen en geëxperimenteerd met nieuw gedrag.

Wat levert dat op?

Coaching brengt jouw werknemers meer zelfvertrouwen, meer rust en meer energie. Coaching maakt dat zij anders leren denken over zichzelf en over anderen. Dat heeft tot gevolg méér grip krijgen op gevoel, gedrag en doelen dus gemakkelijker bereikt worden. Dat is toch perfect?

Jouw coach

De coaching wordt verzorgd door Robert Belger, gecertificeerd NLP-trainer en coach. Eerder werkte hij 15 jaar als toezichthouder, adviseur en teamleider bij een VTH afdeling van een provincie in de Randstad. Sinds 2015 is hij eigenaar van BelgerCoaching. Robert is ervan overtuigd dat de mens centraal hoort te staan in elke organisatie. De belangrijkste uitgangspunten hierbij zijn: houd je mensen tevreden, gemotiveerd en faciliteer ze in hun persoonlijke groei en ontwikkeling. In de vorm van coaching en training draagt hij daar op zijn eigen wijze aan bij.

Robert Belger, coach voor De Handhavingsacademie
Robert Belger verzorgt de coaching voor Handhavingsacademie Nederland.

Wil je meer weten over coaching?

Wanneer je meer wil weten over coaching of een gratis kennismakingsgesprek wil plannen, neem dan contact met ons op.
Bisschop + Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close