Verbeter je communicatie en interactie met NLP

Wij steunen organisaties bij de communicatie met burgers en bedrijven.

sub-header

Trainingen met open inschrijving

De Handhavingsacademie Nederland heeft een aanbod van trainingen en leertrajecten voor leidinggevenden en andere professionals in het VTH-werkveld. Wij bieden trainingen aan op basis van open inschrijving en incompany.

Onze trainingen zijn gebaseerd op de overtuiging dat handhaving gelijkstaat aan gedragsbeïnvloeding. Dit gegeven vertalen wij naar de praktijk door de nieuwste inzichten op het gebied van (onbewuste) communicatie toe te passen.

Bekijk ons huidige trainingsaanbod of lees meer over de mogelijkheden voor incompany trainingen en maatwerk. Wil je meer informatie hebben over een training of heb je advies nodig, neem dan contact met ons op via contact@handhavingsacademie.info of bel 0299 750 268.

 

Communiceren met Impact voor VTH'ers

illustratie communiceren met impact

De tiendaagse training Communiceren met Impact maakt je bewust van je positie als VTH-professional, je drijfveren en wat je uitstraalt. Je leert hoe dit bewustzijn leidt tot effectievere communicatie en daarmee een beter overleg dat onze leefomgeving ten goede komt.

Schrijf je nu in

 

 

Training Verbindend Onderhandelen

illustratie training Verbindend Onderhandelen

In de tweedaagse training Verbindend Onderhandelen leer je door middel van de Harvard-methode op een gestructureerde manier samen tot besluiten te komen. Deze effectieve manier van onderhandelen richt zich op het gezamenlijk en in goede harmonie bedenken van oplossingen.

Lees meer

 

 

Bisschop + Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close