Handhaving is gedragsbeïnvloeding

Wij steunen organisaties bij de communicatie met burgers en bedrijven.

sub-header

Trainingsaanbod

Onze trainingen en workshops zijn gebaseerd op de overtuiging dat handhaving gelijkstaat aan gedragsbeïnvloeding. Dit gegeven vertalen wij naar de praktijk door de nieuwste inzichten op het gebied van (onbewuste) communicatie toe te passen.

Maatwerk

De trainingen van de Handhavingsacademie zijn maatwerk op basis van een gedegen intake. Deze begint met u als opdrachtgever:

  • Wat wilt u bereiken met de training?
  • Waaraan kunt u zien dat de training geslaagd is?
  • Hoe kunt u meten of de training succesvol is geweest?

Randvoorwaarde voor een goede training is dat de deelnemers er het nut van inzien. Daarom nemen wij altijd een intake af. Hierdoor wordt de training als het ware van de deelnemers zelf, wat het effect van de training aanzienlijk verhoogt. Deelnemers beoordelen onze trainingen dan ook zonder uitzondering als positief. De informatie die we uit de intake verkrijgen, vormt de basis voor het samenstellen van de training. Een training bestaat doorgaans uit 4 – 6 modules. Hieronder treft u een aantal voorbeeldsituaties en de hieruit voortvloeiende trainingen.

* Deze training is bedoeld voor boa's die al in het bezit zijn van een getuigschrift of van plan zijn dit te gaan halen. Lees meer over het volgen van een basisopleiding voor boa's.

Onze workshops

Onze trainingen richten zich op ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden en inzichten. Onze workshops zijn bedoeld om u kennis te laten maken met een bepaald thema en u inzicht te geven in de betekenis hiervan voor uw organisatie.

Momenteel bieden wij de volgende workshops aan:

Communicatie met burgers en bedrijven stelt in onze mondige samenleving hoge eisen aan communicatieve vaardigheden. Verdieping van de communicatieve vaardigheden en effectieve gedragsbeïnvloeding is dus logisch voor elke handhavende professional. Of het nu gaat om een dakloze medeburger of de directie van een bedrijf, het blijft communicatie waar de mens centraal staat.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bisschop + Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close