Handhaving is gedragsbeïnvloeding

Wij steunen organisaties bij de communicatie met burgers en bedrijven.

sub-header

Trainingen voor managers en accountmanagers

Hoe bereid ik mijn team voor op (de zoveelste) verandering? Hoe betrek ik mijn opdrachtgever en/ of organisatie bij deze verandering? Hoe bouw ik een team na samenvoegen van een paar afdelingen? Wat betekent informatiegestuurd handhaven (IGH) voor mijn team? Voor dit soort vragen heeft de Handhavingsacademie een aantal trainingen en workshops ontwikkeld.

Maatwerk

De trainingen van de Handhavingsacademie zijn maatwerk op basis van een gedegen intake. Deze begint met jou als opdrachtgever:

  • Wat wil je bereiken met de training?
  • Waaraan kun je zien dat de training geslaagd is?
  • Hoe kun je meten of de training succesvol is geweest?

Randvoorwaarde voor een goede training is dat de deelnemers er het nut van inzien. Daarom nemen wij altijd een intake af. Hierdoor wordt de training als het ware van de deelnemers zelf, wat het effect van de training aanzienlijk verhoogt. Deelnemers beoordelen onze trainingen dan ook zonder uitzondering als positief. De informatie die we uit de intake verkrijgen, vormt de basis voor het samenstellen van de training. Een training bestaat doorgaans uit 4 – 6 modules. Hieronder treft u een aantal voorbeeldsituaties en de hieruit voortvloeiende trainingen.

 

Bisschop + Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close